De horeca-faciliteiten

Bruiloftsfeest met muziek! De kantine en de zalen van de Steppe lenen zich bij uitstek voor bijeenkomsten met verzorging van maaltijden en drank. Of het nu gaat om een familiefeest, bruiloft, vergadering, werkweek etcetera, er is van alles mogelijk.
Voor groepen vanaf 30 personen kunnen wij (bij tijdige reservering) allerlei soorten maaltijden verzorgen:
  • koffietafels vanaf € 6,25
  • diners vanaf € 13,00
  • buffetten vanaf € 14,50
  • barbecues vanaf € 13,75
  • gerechten van de bakplaat vanaf € 10,-
  • spek met eieren vanaf 8,-
Barbecue met vele mogelijkheden!
Ongedwongen in de bar eten Heel ongedwongen en gezellig is het eten van eieren met spek. Na b.v. een wandeling of fietstocht bij elkaar komen bij de open haard in de bar. De spek en de eieren worden ter plekke gebakken op een grote bakplaat. Brood en koffie erbij en smullen maar. Allerlei uitbreidingen zijn mogelijk, het basispakket is er al vanaf € 8,- voor groepen vanaf 30 personen.
Hoe wil jij je ei?

Op de bakplaat kunnen allerlei soorten maaltijden in uw aanwezigheid bereid worden. Van eenvoudige maaltijden met saté, hamburgers met ui of shoarma vlees, tot uitgebreidde diners met b.v. scampi's, zalm, kipfilet, bieflapjes en b.v. geflambeerde kersen na. Wat voor bijeenkomst u ook viert, er is vanalles mogelijk.
Allerlei gerechten op de bakplaat
Gezellig dineren bij de open haard... Ook voor het verzorgen van drank zijn er vele mogelijkheden bespreekbaar. In combinatie met overnachting kan een compleet arrangement worden opgesteld met een aan uw budget aangepast maaltijdenpakket. Kijk ook bij de groepenreportage wat er mogelijk is. U zult versteld staan van de scherpe prijzen die wij u kunnen bieden.
De beschikking over een aparte zaal eventueel met bar behoort tot de mogelijkheden. Voor dit maatwerk maken wij graag een offerte die past bij uw wensen. En mocht onze keuken niet kunnen bieden wat u zoekt? Samenwerking met catering bedrijven behoort ook tot de mogelijkheden. Neemt u gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. Warm en koud buffet met veel variatie...


Naar welkomstpagina
Naar bovenkant pagina