Kamperen op de Steppe

Op de Steppe zijn 5 kampeervelden. De plaatsen zijn allemaal voorzien van een elektriciteitsaansluiting (4-6 A). Op de velden zijn diverse watertappunten.

Yuppen veld:
Het grote grasveld met 24 plaatsen ligt aan het riviertje de Bremer en is omgeven met bomen en struiken. De ruime plaatsen liggen aan de rand van het veld en omdat het middenstuk altijd vrij blijft heeft u altijd het gevoel van "volop ruimte".
Yuppenveld oostzijde

Borus veld Borus veld:
Het kleinere grasveld heeft 12 plaatsen en ook daar is sprake van een vrij blijvend middenstuk.

Bij alle plaatsen mag de auto bij de tent of caravan gezet worden.

Dinky veld:
Dan is er nog een veld met 8 aansluitingen dat gebruikt kan worden voor groepskamperen, trekkers of activiteiten.
Yuppenveld oostzijde
Borus veld Charlie en Sjonnie veld:
Het Charlie veld met 23 plaatsen ligt ook aan het riviertje de Bremer en is omgeven met bomen en struiken. De indeling is gelijkwaardig aan het Yuppen veld, de ruime plaatsen liggen aan de rand van het veld met een groot vrijblijvend middenstuk. Steek je de rivier over, dan kom je op het Sjonnie veld. Dit ligt zeer idylisch op het uiterste puntje van de Steppe. Totaal zijn hier 12 plaatsen. Het vennetje ligt naast het Sjonnie veld.
De ligging van de velden vindt u op de plattegrond onder nummer 62. Het grote toiletgebouw ligt centraal voor alle velden. Hierin bevinden zich de wastafels, toiletten (zonder w.c.-papier), warme douches (gratis), wascabines, een babyruimte en een invalidetoilet.
Leuke familie-arrangementen Dit is één van de aantrekkelijkst geprijsde campings. Bovendien hebben we diverse leuke arrangementen voor u. Zie onder: tarieven kamperen. Arrangementen voor rustzoekers