welkom bij de Steppe!

Helaas is het voorlopig niet mogelijk om een vakantie bij ons te boeken. Wij hopen dat hier snel verandering in komt als een koper gevonden is! Wij verwachten hier zo gauw mogelijk meer duidelijkheid in te kunnen geven. Tot gauw .....


Dit kan 7 dagen per week!

 

De Steppe is een kleinschalig familiebedrijf met vele mogelijkheden. Ontdek wat er allemaal mogelijk is door op de hoofdonderwerpen, links van deze pagina, te klikken. Onder index-abc vind u alle onderwerpen die op deze site voorkomen onder elkaar. Ook kunt u aan de hand van de foto's uit de fotoalbums een visueel beeld krijgen van ons park. Leuk is de rondleiding waarmee u een snelle indruk krijgt van ons vakantieoord.

Het grote campingveld bij avond...

twee 4-persoonshuisjes In de tekst komt u allerlei onderstreepte onderwerpen tegen die op de diverse pagina's verder toegelicht worden. Ook is het mogelijk om de folder, tarieven, plattegronden, of een routebeschrijving te "downloaden" of uit te printen.


Wilt u meer weten of wilt u reserveren, dan kunt u contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of fax. U mag natuurlijk ook langs komen, bel dan vooraf zodat we tijd voor u kunnen vrij maken.

De Steppe
Luc en Hilda de Theije - Jespers

    

Baarleseweg 1
5113 TA - Baarle-Nassau (Ulicoten)
Nederland

Sinds 2009 gaan we "terug naar eenvoud". Er worden geen activiteiten georganiseerd en de prijzen zijn verlaagd. Voor "toeters en bellen" hoeft u dus niet te betalen!

 


Vakantieoord de Steppe

Telefoon: +31-(0)13 5199246
Fax: +31-(0)13 5199518
E-mail: info@desteppe.com


Bezoekers:

Algemeen

De Steppe is een vakantieoord van ongeveer 6 hectare groot. Op het terrein, dat begroeid is met bomen en struiken, staan 42 vakantiehuisjes voor 4, 6 of 12 personen.

Verder zijn er 5 kampeervelden (met gras begroeid) met totaal 80 toeristische kampeerplaatsen. Ook zijn er nabij de camping, 2 trekkershutten.

Centraal op het terrein ligt de kinderboerderij met een terras en kantine, kinderbad en speeltuin met zandbak. Verder is er een Jeu de boules baan, voetbalveld, volleybalveld, ping-pong terras, wasserette. Het is mogelijk om fietsen te huren.

Buiten de vakantieperiodes wordt de kantine gebruikt als feestzaal met uitgebreide horeca faciliteiten. De combinatie van een aantal huisjes bij elkaar (met name de 12 persoons huisjes) en de kampeervelden en feestzalen, bieden volop mogelijkheden voor groepen.

Hierboven treft u de onderwerpen aan waarvan verdere uitleg of informatie te vinden is op de diverse pagina's. Door een onderwerp aan te klikken komen deze pagina's in beeld.

Kijk hier op google earth voor de ligging van het park.

 


Naar welkomstpagina
Naar bovenkant pagina